Přihlášení na akci0 přihlašenýchPřihlašování na akci už skončilo
|
Vracíme chuť k životu, přijďte na polévku!
Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici.
Kdy? Pondělí 8. února – pátek 12. února 2016
Kde? Pěší zóna Anděl 10:00 – 19:00 nebo do vyprodání zásob
- Pondělí 8. 2. šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
- Úterý 9. 2. zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
- Středa 10. 2. šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
- Čtvrtek 11. 2. šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
- Pátek 12. 2. šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)
Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.
Z Polívkové smršti se zkrátka stává fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. A jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát polévku, na stánku si můžete zakoupit tašku s příběhy klientů nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.
Polívková smršť získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.
Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz